Novice

Kopalnica po meri

Kopalnica po meri

Naša stranka si je za opremo svoje kopalnice v novem domovanju zaželela ogledalo in stekleno polico, ki bi se kar najbolje skladala z notranjo opremo. Glede na barvo ploščic smo izbrani motiv, ki krasi polico, obarvali v oranžno, minimalistični nosilci police pa se podajo k moderni opremi in svetilu nad ogledalom. Ogledalo smo pritrdili neposredno na ploščice, kar poudari minimalistični...

Preberi več

Obletnica šolanja

Obletnica šolanja

Letos obeležujemo 15. obletnico šolanja v Franciji, kjer sta nas v pisani svet vitrajev, umetnosti in inspiracije uvedla priznana slikarska in restavratorska mojstra Michel Ghougassian in Juan Carlos Borrasmiralles. Poučevanje, nasveti in konkretno delo z mojstroma take veličine nas je zaznamovalo do te mere, da sledimo svoji viziji, poslovnim načrtom in, da se bomo predajali steklarskemu poslu tudi v prihodnosti.

Preberi več

Dekorativna stekla

Dekorativna stekla

Predstavljamo vam primer dekorativnega stekla, ki smo ga vgradili v drsna vrata. Naročnica je želela v prostor vnesti naravne elemente in z izbranimi barvami popestriti vzdušje moderno opremljenega doma.

Preberi več

Barvanje stekla

Barvanje stekla

Od letošnjega poletja smo našemu asortimentu storitev dodali še barvanje stekla. Novo pridobitev uporabljamo pri izdelavi stekel za stenske obloge in za naročila poslovnih partnerjev s posebnimi zahtevami. Pri barvanju uporabljamo različne barvne odtenke mešane po RAL lestvici.

Preberi več