Stekleno pohištvo

Stekleno pohištvo
Na vašo željo izdelamo tudi pohištvo iz stekla. V to kategorijo spadajo mize, vitrine in vsi kosi pohištva kjer se lahko uporablja steklo kot zaščita pred mehanskimi poškodbami ali kot dodatek končnemu izgledu.

 

  • Mize; miza je kos pohištva, brez katerega ne gre. Sodi v vsak prostor doma ali v podjetju. Lahko si omislite zgolj mizo s stekleno zgornjo ploskvijo ali mizo, ki je v celoti steklena. Tudi tu vam lahko izpolnimo razne želje in mizo izdelamo čisto po vašem okusu. Ne skrbite, steklo, ki ga bomo uporabili, bo odporno na vse praske in udarce, kar bo omogočilo, da vam bo ta nepogrešljivi del pohištva služil dolga leta. Zakaj si ne bi omislili posebne mize iz starega zaboja, kovčka ali drugega kosa, ki ga ne želite zavreči? S pravilno izbrano stekleno površino boste postali lastnik unikatne, zavidanja vredne mize!
  • Vitrine; Naročite lahko steklene vitrine različnih oblik in funkcij, ki bodo na ogled postavile vam ljube stvari, doma ali na posebnem mestu v pisarni, podjetju. Z vitrinami lahko učinkovito predstavite izdelke svojega podjetja, kadar se udeležujete specializiranih sejmov ali pa doma postavite stekleno vitrino z drobnarijami iz družinske zakladnice, na katere vas vežejo posebni spomini, ob katerih vam postane toplo pri srcu… Za zbirko knjig, vinskih letin, starih igrač, avtomobilskih modelčkov.